Агромлади - трето издание

Ви ја претставуваме и брошурата која беше изработена како финален резултат од размената „АгроМлади – Трето издание“. Во оваа брошура може да најдете повеќе информации за се она што се дискутирало и научило за време на младинската размена. Во брошурата се разработени и некои од работилниците кои ги имплементиравме во

Младите од цела Европа ни се приклучуваат на нашата кампања на социјалните медиуми чија цел е да се подигне свесноста кај младите за значењето на руралните средини и важноста за обезбедување на рурален развој. Ако сакаш да ни се приклучиш, прати ни и ти своја слика! Заследи ја и страницата

Младинската размена „АгроМлади – Трето издание“ беше организирана во Струмица, Македонија во периодот од 14 до 23 септември 2019 година. Размената им овозможи можност на 34 млади од Македонија, Хрватска, Италија, Португалија, Данска, Турција и Романија да го истражуваат руралниот развој. и земјоделството. Главната тема на проектот беше да се