Активен за време на пандемија

Со задоволство ви ги претставуваме видеата “Активен за време на пандемија” кои се достапни на нашиот youtube канал.

? Во услови кога сите сме затворени дома, и кога нашите активности се сведени на минимум, прекрасна е можноста да се дружиме на ваков начин. Спремете се за вежбање, бидете активни пред ТВ-то, вежбајте со нас и членовите на TSK Dinamik Kumanovo и Dance Studio Virtus??

?
?
?

Видеата може да ги погледнете на следните линкови

Епизода 1: https://www.youtube.com/watch?v=7I-1ybkabq4&t=43s&ab_channel=KreatorKumanovo

Епизода 2: https://www.youtube.com/watch?v=Y13ha5EiWew&ab_channel=KreatorKumanovo

Епизода 3: https://www.youtube.com/watch?v=JB5Mv3Z7CzY&t=36s&ab_channel=KreatorKumanovo

Епизода 4: https://www.youtube.com/watch?v=LrrdxrXMhA8&ab_channel=KreatorKumanovo

Епизода 5: https://www.youtube.com/watch?v=hZWQqVUzVo4&t=91s&ab_channel=KreatorKumanovo

Видеата се изработени во рамки на проектот „Социјализација во Изолација“ кој е имплементиран од страна на младинската организација КРЕАТОР од Куманово, а се спроведува во рамките на Регионалната програма за локална демократија во Западен Балкан (ReLOaD) финансирана од Европската унија (ЕУ), а спроведувана од Програмата за развој на Обединетите нации (УНДП). Проектот „Социјализација во Изолација“ е кофинансиран од Општина Куманово.