Социјализација во Изолација

Активен за време на пандемија

Со задоволство ви ги претставуваме видеата “Активен за време на пандемија” кои се достапни на нашиот youtube канал. Во услови кога сите сме затворени дома, и кога нашите активности се сведени на минимум, прекрасна е можноста да се дружиме на ваков начин. Спремете се за вежбање, бидете активни пред ТВ-то, вежбајте со нас и членовите …

Активен за време на пандемија Read More »

Карантински сведоштва

Со задоволство ви ја претставуваме е-книгата „Карантински сведоштва“. Таа содржи видување на целата пандемија covid-19 од психолог Габријела Бошков. Оваа електронско издание содржи сведоштва или приказни собрани по пат на лични интервјуа со 20 млади од Куманово на тема што знаат и како се справуваат со пандемијата. Нивните сведоштва се преточени во еден вид приказна …

Карантински сведоштва Read More »

Онлајн кампања во рамки на проект „Социјализација во Изолација“ – Карантински…

Стигна и третиот дел од нашата кампања која ја спроведуваме во рамки на проект „Социјализација во Изолација“. Цел на ка мпањата е да ја зголеми информираноста кај младите во однос на заштитата, превентивните мерки и справување со пандемијата ковид-19. Третиот дел од нашата онлајн кампања го носи слоганот „Карантински…“ и пораките кои постерите ги пренесуваат …

Онлајн кампања во рамки на проект „Социјализација во Изолација“ – Карантински… Read More »

Онлајн кампања во рамки на проект „Социјализација во Изолација“ – Следи ги мерките

По завршување на првиот дел од нашата кампања – Вирусот тука застанува, ви го претставуваме и вториот дел од кампањата – Следи ги мерките. Кампањата ја спроведуваме во рамки на проект „Социјализација во Изолација“ и истата има за цел да ја зголеми информираноста кај младите во однос на заштитата, превентивните мерки и справување со пандемијата …

Онлајн кампања во рамки на проект „Социјализација во Изолација“ – Следи ги мерките Read More »

Онлајн кампања во рамки на проект „Социјализација во Изолација“ – Вирусот тука застанува

Во рамки на проектот „Социјализација во Изолација“ во овој период спроведуваме онлајн кампања на социјалните медиуми. Кампањата има за цел да ја зголеми информираноста кај младите во однос на заштитата, превентивните мерки и справување со пандемијата ковид-19. Првиот дел од нашата онлајн кампања го носи слоганот „Вирусот тука застанува“ и пораките кои постерите ги пренесуваат …

Онлајн кампања во рамки на проект „Социјализација во Изолација“ – Вирусот тука застанува Read More »