Кампања на социјалните медиуми!

Младите од цела Европа ни се приклучуваат на нашата кампања на социјалните медиуми чија цел е да се подигне свесноста кај младите за значењето на руралните средини и важноста за обезбедување на рурален развој. Ако сакаш да ни се приклучиш, прати ни и ти своја слика!

Заследи ја и страницата на АгроМлади на фејсбук, каде што можеш да ги најдеш и сите слики од оваа кампања!

https://www.facebook.com/AgroYouth-880424128779519

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *